Svar på 3 spørgsmål om UNICEF og deltag i konkurrencen om et gavekort fra GoGift på 2.500 kr.
Test din viden her!

Giv børnene figurer som de kender fra Netflix og TV

Børn i alle aldre elsker at lege med dukker, bamser og legetøjsfigurer. Særligt er legetøjsfigurer som dit barn kender fra TV et kæmpe-hit – og mon ikke han eller hun har en favorit tegne- eller animationsfilm.

Ved at give en legetøjsfigur fra yndlingsfilmen eller favoritserien i gave til dit barn, vil du ikke kun glæde ham eller hende her og nu, men også på sigt. En legetøjsfigur er god at lege med og stimulerer barnets fantasi, samtidig egner den sig perfekt som samleobjekt.

Oftest fås der flere forskellige legetøjsfigurer i en serie, hvortil du kan få en masse forskelligt tilbehør til. Er dit barn allerede i gang med at erhverve sig en mindre samling, er det blot at finde en legetøjsfigur som han eller hun ikke allerede har.

Hvis ikke dit barn har skrevet en bestemt legetøjsfigur på sin ønskeliste står det dig frit for hvilken du synes han eller hun skal have. Du kan selvfølgelig også vælge at give dit barn en anden legetøjsfigur end han eller hun ønsker sig og præge ham eller hende på den måde.

De mest populære legetøjsfigurer til børn

Har du en baby eller et barn på under 2 år bør du tænke mere i farver, former og noget der kan stimulere de forskellige sanser frem for en bestemt legetøjsfigur. Det kan eksempelvis være en bog med dyr, en aktivitetskuffert eller nogle farverige badedyr.

Her får du en liste over de mest populære legetøjsfigurer, som du kan lade dig inspirere af. Dem samt mange flere legetøjsfigurer kan du finde på altileg. De har nemlig alt i legetøj til børn.

Populære legetøjsfigurer til de mindre børn (2-5 år)

Her er nogle af de mest populære legetøjsfigurer Gurli Gris, Brandmand Sam, Paw Patrol og Thomas Tog. Alt sammen noget der også kan ses i TV’et, på Netflix eller på andre streamingtjenester.

Populære legetøjsfigurer til børn i alderen 5-10 år

Dit barn er atter steget et alderstrin og han eller hendes interesser ændrer sig stille og roligt. Nu er det lego, Minecraft, Barbie, diverse figurer fra Disney, som for eksempel en syngende dukke-Elsa fra Frost der er nogle af de mest populære legetøjsfigurer, som du kan give i gave til dit barn.

Populære legetøjsfigurer til de store børn

Det er meget individuelt hvor meget et barn stadig leger med legetøjsfigurer i præ-teenage-årene. Nogle leger stadig med legofigurer, dukker og Barbie, hvor

andre børn begynder at bevæge sig mere over mod gaming, kreative aktiviteter, diverse spil og lignende.

Hvis dit barn samler på legetøjsfigurer ved du det højst sandsynligt, og kan derfor hurtigt finde ud af, hvilken han eller hun ønsker sig allermest.

Find meget mere legetøj til børn lige her.