Husk fars dag mandag d. 5 juni.
Spar 25% på gaven her!

Gode råd når du vil give børnetøj som gave

Det er altid en god idé at give børnetøj i gave, men du bør sikre dig, at du køber det rigtige. Hvis du er i tvivl om, hvad du skal vælge, følger her en række gode råd til, hvordan du vælger det rigtige børnetøj i gave.

Der er mange gode grunde til, at du bør forære børnetøj i gave, når du skal til børnefødselsdag eller skal finde en julegave. Det giver forældrene mere luft i budgettet, og børnetøj kan altid bruges – uanset, hvor gammelt barnet er.

Det er især en god idé, når barnet endnu ikke er nået skolealderen, da barnet vokser hurtigt i de mindste år. Det giver forældrene mulighed for at spare penge på børnetøj, og samtidig er det en gave, som med garanti vil blive brugt.

Køb en stor størrelse, hvis du er i tvivl

Når du skal købe børnetøj, er det vigtigt, at du køber tøj, som rent faktisk passer i størrelsen. Det kan dog være vanskeligt at vurdere, hvis det er lang tid siden, du har set barnet, som du køber en gave til.

Børn vokser hurtigt, og det er derfor en god idé at købe en stor størrelse, hvis du er i tvivl. Køber du en størrelse, som er for lille, er der ikke plads til, at barnet kan vokse, og derfor får barnet ikke noget ud af det børnetøj, du køber.

Du bør derfor overveje, om barnet har en stor eller lille størrelse, før du investerer i børnetøj. Hvis du ender med at købe en størrelse, som er for stor, så gør det ikke noget, da barnet har mulighed for at bruge det senere.

Vælg økologisk børnetøj

Det er altid en god idé at købe økologisk børnetøj, hvilket særligt gør sig gældende, hvis barnet har allergi. Det er dog alligevel et fornuftigt valg, hvis barnet ikke har allergi, da parfume og kemi i tøjet, kan få barnet til at udvikle allergi på et senere tidspunkt.

Før i tiden var økologisk børnetøj et nicheprodukt, men i dag kan du få økologisk børnetøj i de fleste forretninger. Samtidig fås det til en overkommelig pris, som ikke vælter budgettet – og så gør du noget godt for miljøet, når du investerer i økologi.

Du kan med fordel forhøre dig hos forældrene, hvis du er i tvivl om, hvorvidt barnet har nogle allergier, som du bør være opmærksom på. Hvis det skal være en overraskelse, kan du helgardere dig ved at købe kemifrit og økologisk.