Test din viden om Afrika og vær med i lodtrækningen om et gavekort til Salling Group på 1.500 kr.
Start quiz her!

Sådan sikrer du, at børnene bliver glade for bløde pakker

Bløde pakker er for de fleste børn et tegn på tøj. Især hvis barnet ikke har ønsket sig tøj, kan det skabe ærgerlige associationer. Barnet ved, at det i hvert fald ikke kan være en film, en spillemaskine eller en æske med legetøj.

De fleste børn kan bedst lide at få hårde pakker. De kan være forbundet med spænding og nysgerrighed, da indholdet kan være utroligt mange ting fra ønskesedlen. Derfor er det mest spændende at pakke hårde pakker op.

Skab tidlige forventninger med gode bløde gaver

Utilfredsheden og den umiddelbare skuffelse over at få bløde pakker kommer af, at barnet ikke er vant til det. Måske er dine børn vant til at få alt det, de ønsker sig, som altid er hårde pakker. Med tiden har det skabt dårlige og negative associationer omkring bløde pakker.

Du bør derfor lære dit barn at sætte mere pris på en hvilken som helst pakke, de modtager. På den måde kan de lære at sætte pris på – og være mere ydmyg – alene på baggrund af, at nogle har tænkt på dem ved at give dem en pakke.

Bløde pakker, der skaber glæde og overraskelse

Du kan dog sagtens give bløde pakker, der skaber glæde og overraskelse hos børn. Køb børnetøj, som barnet ønsker sig, og det vil helt sikkert falde i god jord. Det handler også om at kende barnet godt. Desuden behøver bløder pakker ikke udelukkende at betyde tøj.

Sengetøj og puder

Bløde pakker kan også være gaver som sengetøj og puder. Selvom det ikke skulle stå på barnets ønskeseddel, kan disse ting være en oplagt gaveidé. Der findes mange forskellige sengesæt med flotte mønstre eller kendte motiver.

Hvis du derfor har godt styr på, hvad barnet interesserer sig for, kan du med fordel købe sengetøj, puder, håndklæder og lignende tilbehør. Hvis barnet er stor fan af en film, en musikgruppe eller en karakter, vil det helt sikkert være et hit at give gaver med dette.

Bamser

Alle børn elsker bamser, og den slags bløde pakker kan skabe stor begejstring. Bamser i form af sjove figurer kan give perfekt anledning til eventyrlig leg. Også bamser forestillende populære karakterer fra f.eks. barnets yndlingstegnefilm kan falde i rigtig god jord. Det er lidt som at give noget af fantasien fra tegnefilmen direkte i hænderne på barnet.

Her er det ligeledes en fordel at kende til barnets interesser. Når først du har fundet ud af, hvad barnet er helt vild med, kan du med ro i sindet give dem bløde pakker, der enten forestiller – eller har motiver – der matcher interessen.